Μπάσκετ

Ο Λαπροβίτολα ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 21:09

Ο Αργεντινός γκαρντ συμφώνησε με τους «blaugrana» για νέο συμβόλαιο ως το 2024, ενώ υπάρχει και οψιόν για ένα ακόμα.

Ο Λαπροβίτολα ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα [vid]

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα θα φορά ο Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο 32χρονος γκαρντ έδωσε τα χέρια με τους «blaugrana» και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Βαρκελώνης, τουλάχιστον ως το 2024.

Συμφωνία Καταλανών - Αργεντινού

Η ουσία είναι πώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε deal. Αφενός η θέληση του Λαπροβίτολα να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, αφετέρου η διάθεση του Γιασικεβίτσιους να εξακολουθήσει να έχει τον 32χρονο γκαρντ υπό τις οδηγίες του μέτρησαν. Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο μέρη δεν κράτησε καιρό. Έδωσαν τα χέρια. Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια, με οψιόν για ένα ακόμα, δηλαδή ως το 2025. Αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που θα συμβεί το προσεχές διάστημα.

Κομβικός παίκτης πέρσι

Ο Λαπροβίτολα στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα βοήθησε αρκετά. Το στοιχείο που τον διέκρινε ήταν η σταθερότητα. Είχε κατά μέσο όρο σε Ισπανία και Ευρωλίγκα 9.6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ, Με ποσοστά άνω του 55% στα δίποντα και 41% στο τρίποντο. Κάτι που εκτίμησε ιδιαίτερα ο Γιασικεβίτσιους και ζήτησε από τη διοίκηση της καταλανικής ομάδας να ανανεώσει τη συνεργασία με τον 32χρονο γκαρντ. Έτσι και έγινε, με τη διοίκηση των «blaugrana» να τα βρίσκει με τον παίκτη και να δίνουν τα χέρια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr