Μπάσκετ

Μονακό: Ομπράντοβιτς ως το 2025 [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 22:36

Ο Σέρβος προπονητής που οδήγησε πέρσι την Μονακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους για άλλα τρία χρόνια.

Μονακό: Ομπράντοβιτς ως το 2025 [vid]

Στον πάγκο της Μονακό για άλλα τρία χρόνια θα βρίσκεται ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ομάδα του Πριγκιπάτου επιβράβευσε τον Σέρβο τεχνικό για την πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Παρότι χάθηκε το πρωτάθλημα στη Γαλλία, οι Μονεγάσκοι ανανέωσαν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Ομπράντοβιτς, λοιπόν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μονακό. Αυτό θα έχει διάρκεια για τρία χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2025. Μια σημαντική εξέλιξη για τη γαλλική ομάδα που πέρσι έφτασε ως τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα. Εκεί όπου αποκλείστηκε στο πέμπτο ματς από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με την ελληνική ομάδα να γυρίζει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Μια σωστή κίνηση για μια ομάδα που, ειδικά στο δεύτερο γύρο, έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ, σημείωσε μεγάλες νίκες.

Ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά

Ο Σέρβος κόουτς στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Πριγκιπάτου, σχολίασε πώς «Θέτουμε υψηλότερους στόχους για την επόμενη περίοδο. Να κατακτήσουμε τα πρωτάθλημα, αλλά να φτάσουμε ψηλότερα και στην Ευρώπη».

Επίσης, μίλησε ξανά για την συγκλονιστική σειρά με τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας: «Η Ευρωλίγκα ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι με ένα τρομακτικό σερί κόντρα στον Ολυμπιακό που πολλοί χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο έντονα του ανταγωνισμού. Ματς με ματς, ήταν όλο και πιο έντονο... Δεν τα παρατήσαμε και αυτό ήθελε να δει ο κόσμος. Η σειρά κρίθηκε στην εμπειρία από αυτές τις μεγάλες συναντήσεις για τον Ολυμπιακό, και από έναν παίκτη σαν τον Σλούκα. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την έκπληξη...».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr