Μπάσκετ

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Μάτζικ Τζόνσον (vid)

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 13:28

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μίλησε με τον θρύλο του ΝΒΑ για να ενημερωθεί σχετικά με τις διακοπές του στην χώρα την οποία διαφημίζει τις τελευταίες ημέρες

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Μάτζικ Τζόνσον (vid)

Ο Μάτζικ Τζόνσον κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο. Μάλιστα ανεβάζει συνέχεια στο twitter φωτογραφίες από όπου βρίσκεται.

Ο θρύλος του NBA κάνει μεγάλη διαφήμιση στην χώρα, έχοντας εκατομμύρια ακολούθους στο προφίλ του.

Τα τελευταία χρόνια περνάει μέρος των διακοπών του στην χώρα μας. Φέτος ξεκίνησε από τη Μύκονο. Στη συνέχεια πήγε στην Σαντορίνη. Μετά βρέθηκε στην Αθήνα για να δει και την Ακρόπολη.

Τώρα βρίσκεται στα επτάνησα, κάνοντας στάση και στην Ζάκυνθο. Στην παρέα του είναι ο επίσης διάσημος ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον.

Την Δευτέρα δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπώς ενημέρωσε ο Μάτζικ Τζόνσον.

"Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δεχθώ ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Με καλωσόρισε στη χώρα και ήθελε να δει πως πηγαίνει μέχρι στιγμής η επίσκεψή μου. Του είπα ότι αυτή η επίσκεψη είναι καταπληκτική, μου έχει αλλάξει τη ζωή. Από την κουλτούρα μέχρι την ιστορία και το φαγητό, όλα είναι καταπληκτικά. Ο κόσμος μας έχει καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες" ήταν τα λόγια του Μάτζικ Τζόνσον στο Twitter.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr