Μπάσκετ

Σπουδαίες ομάδες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Π. Γιαννακόπουλου!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 16:05

Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εφές Αναντολού, αλλά και Αρμάνι Μιλάνο, θα συμμετάσχουν στο μεγάλο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. 

Σπουδαίες ομάδες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Π. Γιαννακόπουλου!

Το τουρνουά του Παύλου Γιαννακόπουλου, έχει θεσπιστεί ως ένα τεράστιο τουρνουά, όπου οι ομάδες που συμμετέχουν πιο πολύ προετοιμάζονται για την νέα μπασκετική σεζόν.

Έτσι στο φετινό 4ο τουρνουά, θα συμμετάσχουν τεράστιες και μεγάλες ομάδες του Ευρωπαικού μπάσκετ. Όπου θα είναι πιο συγκεκριμένα η Εφες Αναντολού η περσινή μεγάλη νικήτρια της Euroleague, η πολύ ισχυρή ομάδα στην Ιταλία, όπου είναι η Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και η υπερδύναμη στο Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ΚΑΕ Παναθηναικός, τις προσεχές μέρες θα ανακοινώσεις για τις μέρες, αλλά και τις ώρες των αγώνων όπου θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.