Μπάσκετ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Ρούντι Φερνάντεθ!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 16:49

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιο του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος θα παραμείνει για άλλο ένα χρόνο στον Ισπανικό σύλλογο. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Ρούντι Φερνάντεθ!

Στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν στρέψει όλο τους το βλέμμα στις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και στις ανανεώσεις σημαντικών παικτών, όπου πέρασαν από το ρόστερ του συλλόγου.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας, αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, δουλέψαν πολύ απάνω στις ανανεώσεις, αφού θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες, όπου θα κάνουν την μεγάλη διαφορά και την φετινή μπασκετική σεζόν σε πρωτάθλημα, αλλά και την Euroleague.

Για αυτό το λόγο μετά τις ανανεώσεις του Κοζέρ, του Σέρχιο Γιουλ, ήρθε η στιγμή να έρθουν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός σούπερ σταρ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το Καλοκαίρι του 2023.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μετά την υπογραφή στο καινούργιο του συμβόλαιο, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, όπου θα είναι μέλος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ θα δώσει τα πάντα και θα βοηθήσει στα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι για την νέα χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr