Μπάσκετ

Νέα σενάρια για τον Γκριγκόνις [vid]

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 20:24

Οι Ισπανοί αναφέρουν πώς η Βαλένθια έχει μπει στο «παιχνίδι» για τον Λιθουανό γκαρντ, που είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Νέα σενάρια για τον Γκριγκόνις [vid]

Μέχρι χθες όλα έδειχναν πώς ο Μάριους Γκριγκόνις είναι μια… ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Εντούτοις, σήμερα οι Ισπανοί δίνουν μια νέα διάσταση στο θέμα. Διότι αναφέρουν πώς η Βαλένθια έχει μπει «σφήνα» σε αυτό την ιστορία και προσπαθεί να πείσει τον Λιθουανό να συνεχίσει στις «νυχτερίδες» την καριέρα του.

Ισπανικά σενάρια

Ο Παναθηναϊκός έχει «τρέξει» την υπόθεση Γκριγκόνις και είναι κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας μαζί του. Όμως, ξαφνικά τα νέα από την Ισπανία είναι διαφορετικά. Διότι σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στα ισπανικά ΜΜΕ, οι «νυχτερίδες» μπήκαν στο «κόλπο» για τον 28χρονο Λιθουανό. Όπως αναφέρουν στην Ιβηρική Χερσόνησο, η Βαλένθια κατέθεσε δύο βελτιωμένες προτάσεις προς την πλευρά του Γκριγκόνις, ώστε να τον πείσει και να δεχθεί την πρότασή της. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι επί του θέματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Η Βαλένθια είχε κάνει κρούση για τον Γκριγκόνις και τον περασμένο Μάρτιο. Όταν, ήδη, η ΤΣΣΚΑ είχε τεθεί εκτός Ευρωλίγκας. Οι «νυχτερίδες», μετά τον τραυματισμό του Σλοβένου γκαρντ Πρέπελιτς, είχαν «ψαχθεί» για τον Λιθουανό γκαρντ. Ωστόσο, δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν σε κάτι θετικό για εκείνους. Τώρα μπήκαν ξανά στο παιχνίδι αλλά λίγο αργά. Διότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει συμφωνήσει, τόσο με τον 28χρονο γκαρντ όσο και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το buy out ώστε να αποκτήσει τον παίκτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.