Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδος: Αναχώρησε για την Ποντγκόριτσα!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 15:09

Η Εθνική Ελλάδος των Νέων, αναχώρησε για την Ποντγκόριτσα και τη συμμετοχή της στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα, όπου θα γίνει από τις 16-24 Ιουλίου. 

Εθνική Ελλάδος: Αναχώρησε για την Ποντγκόριτσα!

Η Εθνική Ελλάδος των Νέων είναι πανέτοιμη για την μεγάλη πρόκληση, όπου είναι η συμμετοχή της στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Η επίσημη αγαπημένη, πραγματοποίησε μεγάλη προετοιμασία, με πολλά φιλικά. Όπου έδειξε στα περισσότερα από αυτά πολύ καλή εικόνα. Έτσι στόχος της σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση του μπάσκετ, είναι να πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό τουρνουά, με αποτέλεσμα να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά.

Η Ελληνική ομάδα, συμμετέχει στο 2ο όμιλο, με αντιπάλους το Ισραήλ, την Ιταλία, αλλά και την Πορτογαλία. Στην επόμενη φάση θα περάσουν όλες οι ομάδες όλων των γκρουπ. Ο δικός μας όμιλος θα διασταυρωθεί με αυτό του 2ου όπου σε αυτό βρίσκεται η Γαλλία, το Βέλγιο, η Σλοβενία, αλλά και η Κροατία.

Έτσι η αποστολή όπου επέλεξε ο Μάκης Γιατράς, αποτελείται από τους εξής παίκτες.

Αλέξανδρος Νικολαίδης, Ιωσήφ Κολοβέρος, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Γιώργος Φίλλιος, Περικλής Κουρουμπάκης, Όμηρος Νετζηπόγλου, Παναγιώτης Τζαμής, Ανδρέας Καλογήρος, Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπασινάς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr