Μπάσκετ

Η Μονακό ανανέωσε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Τζέιμς!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 17:55

Η Μονακό τα βρήκε σε όλα με τον Τζέιμς για ανανέωση της συνεργασίας τους, όπου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Η Μονακό ανανέωσε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Τζέιμς!

Η Μονακό ήταν μία από τις μεγάλες και τεράστιες εκπλήξεις. στην περσινή διοργάνωσης της Euroleague. Καθώς έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση, ωστόσο αποκλείστηκε με 3-2 στις νίκες από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να φτάσει μέχρι και το Final Four.

Έτσι οι άνθρωποι της Γαλλικής ομάδας, έβαλαν για ακόμα μία φορά υψηλά το πήχη για την φετινή σεζόν. Καθώς θέλουν να φτιάξουν μία πολύ ισχυρή ομάδα, όπου αυτή την φορά θα βρεθούν στις 4 καλύτερες ομάδες αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Όμως θέλουν να το πραγματοποιήσουν αυτό το μεγάλο γεγονός, με το Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ, ήταν από τους μεγάλους ηγέτες και με τα μεγάλα παιχνίδια, όπου πραγματοποίησε τους έφτασε σε τεράστιες νίκες.

Έτσι οι διοικούντες του συλλόγου, του έκαναν πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του, ώστε να παραμείνει κάτοικος Γαλλίας και στην ομάδα της Μονακό. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, ενώ ο συγκεκριμένος παίκτης θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια στους Μονεγάσκους.

Ωστόσο αυτό θα συμβεί, εάν ο Μαικ Τζέιμς, δεν βρει ομάδα στην Αμερική και το NBA, όπου είναι μεγάλος και τεράστιος πόθος.

Η προθεσμία για τον Αμερικανό γκαρντ, θα τελειώσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ενώ εάν δεν βρει την ομάδα, θα βάλει αυτόματα την υπογραφή του σε συμβόλαιο για δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr