Μπάσκετ

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 19:41

Επεσαν και οι υπογραφές του Παναθηναϊκού με τον Μάριους Γκριγκόνις, με τον σπουδαίο Λιθουανό γκαρντ να είναι παίκτης των πράσινων για τα επόμενα δύο χρόνια!

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις!

Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την ελευθερία του 28χρονου περιφερειακού (28χρ., 1μ.98), για τον οποίο ενδιαφέρθηκε έντονα την ύστατη στιγμή και η Βαλένθια. Το συνολικό deal για τον παίκτη (buyout στην ΤΣΣΚΑ και το διετές συμβόλαιο) αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Το στόρι της μεταγραφής

Αρχικά υπογράφηκε μια τριμερής συμφωνία, ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, ώστε να λήξει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Γκριγκόνις, με το «Τριφύλλι» να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 350 χιλ. ευρώ ως buy-out, παρ’ ότι στο συμβόλαιο του παίκτη δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο.

κολούθησε ένα δεύτερο συμφωνητικό, ανάμεσα στον «Εξάστερο» και την ρωσική ομάδα, το οποίο επικυρώνει την αγορά του Λιθουανού γκαρντ. Δύσκολο ήταν και το κομμάτι της καταβολής των χρημάτων, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν από και προς την Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έτσι οι «πράσινοι» βάζουν ένα ακόμη γρανάζι τη μηχανή τους, μετά τις μεταγραφές του Πάρις Λι και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ υπάρχει συμφωνία με τον Νέιτ Γουόλτερς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.