Μπάσκετ

Ο Κρις Σίνγκλετον οδεύει προς τον Ερυθρό Αστέρα [vid]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 21:33

Μετά τη λύση της συνεργασίας με την Εφές, ο Αμερικανός φόργουορντ είναι κοντά στη σερβική ομάδα.

Ο Κρις Σίνγκλετον οδεύει προς τον Ερυθρό Αστέρα [vid]

Το όνομα του Κρις Σίγκλετον ακούστηκε το φετινό καλοκαίρι. Τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο καμία από τις δύο ελληνικές ομάδες δεν κατάφερε να μπει ουσιαστικά στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του, για διαφορετικούς λόγους. Έτσι μετά την αποχώρησή του από την Αναντολού Εφές δεν δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Ετοιμάζεται για το Βελιγράδι

Οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας αναζητούν παίκτες για να ενισχυθούν μέσα στη ρακέτα. Έτσι, έκαναν κρούση στην πλευρά του πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Με τον οποίο βρήκαν πολλά κοινά σημεία. Επίσης, η σερβική ιστοσελίδα Mozzartsport αναφέρει πώς η υπόθεση έχει προχωρήσει. Με τον Σίγκλετον και τους πρωταθλητές Σερβίς να είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία. Με το θέμα να τελειώνει άμεσα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σερβία.

Ο Αστέρας έβαλε ψηλά τον πήχη

Οι πρωταθλητές της Σερβίας και της ABA Liga ήδη έχουν κάνει τέσσερις πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ τους. Νεμάνια Νέντοβιτς, Χασάν Μάρτιν, Τζον Χόλαντ και Ντάλιμπορ Ίλιτς. Πλέον, ο πρωταθλητής Ευρώπης την τελευταία διετία με την Εφές θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Βελιγραδίου, που έχει στο στόχαστρό της ακόμα και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr