Μπάσκετ

Όλα... ανοικτά για το μέλλον του Παπαπέτρου [vid]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 22:31

Φενέρμπαχτσε και Εφές έχουν καταθέσει προτάσεις στον φόργουορντ του Παναθηναϊκού κι εκείνος τις εξετάζει σοβαρά.

Όλα... ανοικτά για το μέλλον του Παπαπέτρου [vid]

Το μέλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν είναι… ξεκάθαρο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ωστόσο οι δύο ομάδες της Τουρκίας που μετέχουν στην Ευρωλίγκα, η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές, του έχουν κάνει πρόταση. Με τον Έλληνα φόργουορντ να τις εξετάζει σοβαρά.

Το πρέσινγκ της Φενέρμπαχτσε

Οι δύο τουρκικές ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 28χρονο φόργουορντ. Τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές. Εξάλλου, στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε είναι προφανές πώς έγινε η πρόταση. Από τη στιγμή που στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, λογικό είναι να κοιτάζει για Έλληνες παίκτες. Επιπλέον, η Φενέρ έχει κάνει την κίνησή της και για τον Νικ Καλάθη. Σε ό,τι αφορά την Εφές, πάντα κοιτά για παίκτες που έχουν ενδιαφέρον.

Τα κρίσιμα 24ωρα

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, τα προσεχή 24ωρα είναι πολύ σημαντικά. Διότι ο Παπαπέτρου εξετάζει σοβαρά τις δύο προτάσεις από την Τουρκία. Αυτή της Φενέρμπαχτσε, ελέω Ιτούδη, δείχνει να είναι πιο μπροστά. Αξίζει να σημειωθεί πώς το buy out για τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ ανέρχεται στις 400.000 €. Επιπλέον, η αυριανή ημέρα είναι πολύ κομβική διότι υπάρχει και η σχετική προθεσμία για να δώσει την απάντησή του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr