Μπάσκετ

Στα πράσινα Γουόλτερς και Γουίλιαμς [vid]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 21:24

Διπλή ενίσχυση για το «τριφύλλι» με τον Αμερικανό γκαρντ και τον συμπατριώτη του φόργουορντ. Στο στόχαστρο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Στα πράσινα Γουόλτερς και Γουίλιαμς [vid]

Όχι μία αλλά δύο ανακοινώσεις μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή. Οι «πράσινοι», κατά χρονική σειρά, επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους, τόσο με τον Νέιτ Γουόλτερς όσο και με τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Γουόλτερς γνώριμος του Ράντονιτς

Η πρώτη ανακοίνωση αφορούσε τον Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συνεργαστεί με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα θα το κάνει και στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 31χρονος γκαρντ έχει διάρκεια ένα χρόνο.

Δυνατή κίνηση με Γουίλιαμς

Η δεύτερη προσθήκη εντός της ημέρας ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ένας ακόμα Αμερικανός, 31 ετών. Ο πρώην NBAer και με θητεία σε Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο νέος φόργουορντ του «τριφυλλιού» υπέγραψε επίσης για ένα χρόνο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 9.4 πόντους κατά μέσο όρο, με 3.1 ριμπάουντ.

«Βλέπουν» και Καλαϊτζάκη

Μετά την αποχώρηση του Παπαπέτρου, στο «τριφύλλι» θέλουν να ενισχύσουν και το ελληνικό στοιχείο. Στο στόχαστρο είναι ο νεαρός Γιώργος Καλαϊτζάκης. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς. Απέκτησε σημαντικές εμπειρίες και έχει πλέον παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Ο Έλληνας γκαρντ είναι αυτός που θα «κλείσει», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις θέσεις των «πράσινων» στην περιφέρεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.