Μπάσκετ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκλεισε στην Πεζάρο!

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 09:19

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, θα παραμείνει κάτοικος Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα θα αγωνισθεί την φετινή σεζόν στην Ιταλική Πεζάρο. 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκλεισε στην Πεζάρο!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν από τους ταλαντούχους, αλλά και πολύ καλούς παίκτες στο πρωτάθλημα της Basket League. Αφού αγωνίσθηκε κατά σειρά στον Παναθηναικό, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό, αλλά και στον Ιωνικό. Σε αυτές τις ομάδες έδωσε τα πάντα και βοήθησε πολύ στους στόχους όπου έβαλαν αυτοί οι συγκεκριμένοι σύλλογοι.

Έτσι τη σεζόν 2021 έφυγε από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην Ιταλία και την Βενέτσια. Εκεί προσπάθησε να δείξει τα πολύ καλά προσόντα που είχε ως καλαθοσφαιριστής.

Στα περισσότερα από τα παιχνίδια βοήθησε με τους πόντους του, ο Ιταλικός σύλλογος να φτάσει σε κάποιες νίκες. Αλλά και πάλι ο προπονητής της ομάδας, δεν πείσθηκε από αυτό που έβγαζε στο παρκέ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός ομάδας. Ενώ οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας να τον αφήσουν ελεύθερο.

Για αυτό το λόγο στη συνέχεια, βρήκε κατευθείαν το σύλλογο όπου ήταν μέλος της. Και ήταν η Φορτιντούτο Μπολόνια. Στη συγκεκριμένη ομάδα, προσπάθησε ήταν πολύ καλός στα περισσότερα από τα παιχνίδια, αλλά εν τέλι ο σύλλογος δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία της χώρας.

Μάλιστα με την Φορτιτούτο Μπολόνια, συγκέντρωσε 8.4 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, αλλά και 1 ασίστ. Έτσι κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Πεζάρο, όπου είναι μία πολύ καλή, αλλά και δυνατή ομάδα.

Με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος παίκτης να δείξει τις πολύ καλές αρετές του στο σύλλογο, καθώς μεγάλος του στόχος είναι να βγει εκτός Ιταλίας και να αγωνισθεί σε ένα άλλο πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.