Μπάσκετ

Ανακοίνωσε Χάουαρντ η Μπασκόνια

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 14:41

Την απόκτηση του Μάρκους Χάουαρντ ανακοίνωσε η Μπασκόνια. Ο προερχόμενος από το ΝΒΑ πόιντ γκαρντ θ΄ αναλάβει να οργανώσει το παιχνίδι των Βάσκων για τα προσεχή δύο χρόνια.

Ανακοίνωσε Χάουαρντ η Μπασκόνια

Ο 23χρονος Αμερικανός, ύψους 1.79μ θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπασκόνια μετά από δύο σεζόν στους Ντένβερ Νάγκετς, όντας ένας από τους παίκτες με τα υψηλότερα ποσοστά σκοραρίσματος στο NCAA.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο του Μαρκέτ, όπου είχε μέσο όρο 21.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ στα τέσσερα χρόνια του εκεί. Τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό των Νάγκετς, όπου σε συνολικά 68 ματς είχε περίπου 40% στο τρίποντο την τελευταία σεζόν.

Φεύγει για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ για να παίξει στην Ευρώπη, με την ισπανική ομάδα να ελπίζει ότι στο πρόσωπό του θα βρει τον οργανωτή-σκόρερ που αναζητούσε ενόψει της νέας περιόδου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr