Μπάσκετ

Ο Κλαβέρ χάνει το Ευρωμπάσκετ [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 23:32

Ο Ισπανός φόργουορντ δεν θα είναι στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλιο, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Κλαβέρ χάνει το Ευρωμπάσκετ [vid]

Ένας ακόμη «πονοκέφαλος» για τον Σέρτζιο Σκαριόλο, όσον αφορά στον καταρτισμό της αποστολής της εθνικής Ισπανίας για το φετινό Ευρωμπάσκετ. Ο λόγος για τον Βίκτορ Κλαβέρ. Όλα δείχνουν πώς ο έμπειρος φόργουορντ θα χάσει το φετινό τουρνουά.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν της Βαλένθια, με τη φανέλα της οποίας θα επιστρέψει στα παρκέ της Ευρωλίγκα, έχει ένα πρόβλημα τραυματισμό στον αστράγαλο. Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα τον κρατήσει εκτός από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με τον προπονητή της «φούρια ρόχα» να είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Διότι οι περισσότεροι από τους παίκτες των προηγούμενων ετών που είχαν οδηγήσει την Ισπανία στην κορυφή, πλέον δεν είναι διαθέσιμοι. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σέρχι και Μαρκ Γκασόλ έκαναν γνωστό πώς αποχωρούν από την ενεργό δράση.

Ακόμη, οι βετεράνοι πια Ραούλ Λόπεθ, Πάου Γκασόλ, Καλντερόν και Φελίπε Ρέγιες έχουν αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Επίσης, ο Ρούμπιο είναι τραυματίας και ο κατάλογος των απόντων όλο και μεγαλώνει. Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «φούρια ρόχα» να αναζητά τις λύσεις για την επόμενη ημέρα και τους παίκτες που θα αποτελέσουν τη βάση της νέας Εθνικής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr