Μπάσκετ

NBA: Οι «μάγοι» κάτι ετοιμάζουν για Ντουράντ [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 23:56

Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον KD, αλλά καμία δεν έχει κάνει την κίνησή της. Αυτό ετοιμάζουν οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς.

NBA: Οι «μάγοι» κάτι ετοιμάζουν για Ντουράντ [vid]

Η ομάδα της Ουάσιγκτον ετοιμάζει τη δική της κίνηση για τον Κέβιν Ντουράντ. Θα καταθέσει στους Μπρούκλιν Νετς τη δική της πρόταση για την ανταλλαγή του KD. Διότι ο KD κατάγεται από την αμερικανική πρωτεύουσα. Οι «μάγοι», λοιπόν, το αποφάσισαν και θα μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση του 34χρονου σούπερ σταρ του NBA.

Η κατάσταση σχετικά με τον Κέβιν Ντουράντ είναι σύνθετη. Ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν. Κάτι που μπορεί να γίνει… Αν και έχει σημασία, για τον κάθε ενδιαφερόμενο, τι θα προσφέρει στους Νετς ως αντάλλαγμα. Εδώ, λοιπόν, είναι όλο το «παιχνίδι».

Στο στόχαστρο της Ουάσιγκτον

Το Τορόντο έκανε την πρώτη του κίνηση, αλλά το Μπρούκλιν θέλει τον Σκότι Μπαρνς. Ο rookie της χρονιάς και δεν είναι εύκολο για τους Ράπτορς να αποχωριστούν έναν παίκτη με τόσες πολλές προοπτικές. Εξάλλου και το Μαϊάμι ήταν από τις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον KD! Τώρα η Ουάσιγκτον προγραμματίζει να κάνει τη δική της κίνηση. Το πλάνο είναι να κάνουν ένα σούπερ δίδυμο με τον Μπράντλεϊ Μπιλ.

Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει ένα. Τί μπορούν να προσφέρουν στους Νετς για να τους πείσουν και να προχωρήσει αυτή η ανταλλαγή; Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρουν να πείσουν την ομάδα του Μπρούκλιν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr