Μπάσκετ

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τον Παπαθεοδώρου!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 16:01

Ο Κολοσσός Ρόδου έκλεισε επισήμως τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που μέχρι πρότινος είχε αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ελβετίας. 

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τον Παπαθεοδώρου!

Ο Κολοσσός Ρόδου την περσινή περίοδο, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League. Καθώς κατέκτησε την 3η θέση, ωστόσο στη διαδικασία των Play Off αποκλείστηκε από την Λάρισα με 2-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Έτσι με το τέλος της μπασκετικής σεζόν και την απομάκρυνση του Κατζούρη, όπου θα κάθεται από την νέα σεζόν στο πάγκο της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ρόδου βγήκαν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Για αυτό το λόγο έπεσαν πολλά ονόματα έμπειρων προπονητών. Όμως έπεσαν απάνω στον Ηλία Παπαθεοδώρου. Καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από Ελληνικές ομάδες, όπως ήταν η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ.

Έτσι οι Ροδίτες τα βρήκαν σε όλα με το συγκεκριμένο προπονητή, με αποτέλεσμα να καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.