Μπάσκετ

O Moυντι βγήκε ο πιο θεαματικός παίκτης στην Basket League!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 16:53

O Μούντι πραγματοποίησε την περσινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να βγει ως ο πιο θεαματικός παίκτης στην Basket League 

O Moυντι βγήκε ο πιο θεαματικός παίκτης στην Basket League!

Ο Μούντι ήταν ο παίκτης αποκάλυψη την περσινή σεζόν, στην Basket League. Αφού πραγματοποίησε εντυπωσιακές, αλλά συνάμα εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Λάρισας.

Αφού την οδήγησε σε πολύ μεγάλες, αλλά και τεράστιες επιτυχίες, με σημαντικότερη φυσικά τη συμμετοχή του συλλόγου στην τετράδα των Play Off.

Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ, τις περισσότερες φορές έκανε και μεγάλα ρεκόρ πόντων, αφού έφτασε και πάνω από τους 20 πόντους. Ο Μούντι κέρδιζε σε όλες τις ψηφοφορίες τον Μακκσικ του Ολυμπιακου όπου κατέλαβε τη 2η θέση σε αυτή τη διαδικασία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.