Μπάσκετ

Ο Βεζένκοφ βγήκε ο πιο δημοφιλής παίκτης στην Basket League!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 16:14

O Bεζένκοφ κατάφερε και κατέκτησε το βραβείο του πιο δημοφιλούς παίκτη, στο πρωτάθλημα της Basket League. 

Ο Βεζένκοφ βγήκε ο πιο δημοφιλής παίκτης στην Basket League!

O Σάσα Βεζένκοφ την περσινή περίοδο, ήταν η χρονιά του. Καθώς σάρωσε τα πάντα στο πρωτάθλημα της Basket League. Αφού μετά τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη, της καλύτερης πεντάδας και του πιο βελτιωμένου παίκτη. Πλέον κατέκτησε και το μεγάλο βραβείο του δημοφιλούς παίκτη για τη σεζόν 2021-22.

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ με την φανέλα του Ολυμπιακού, συνέβαλε στα μέγιστα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά φυσικά και τη συμμετοχή του συλλόγου στην τετράδα της Euroleague.

Έτσι αυτό το βραβείο ήταν το 5ο συνολικά, με αποτέλεσμα να κλείσει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την χρονιά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ενώ πήρε τα σκήπτρα για το συγκεκριμένο μεγάλο βραβείο, από το Μάριο Χεζόνια, όπου το κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.