Μπάσκετ

Ανακοίνωσε Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός (vid)

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 17:11

Ο Εξάστερος ολοκλήρωσε το θέμα της απόκτησης του Λιθουανού σέντερ που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο

Ανακοίνωσε Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτούρας Γκουντάιτις ολοκληρώνοντας μια κίνηση που ήταν γνωστή εδώ και μέρες.

Σημαντική ενίσχυση στην φροντ λάιν έκανε ο Εξάστερος με υπόδειξη και του νέου του προπονητή, Ράντομιρ Άντιτς.

Ο 29χρονος άσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και θα έχει ρόλο "backup" πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος άσος τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή.

Νιώθω υπέροχα γι' αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς.

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.