Μπάσκετ

Η Καρδίτσα πήρε έγκριση για τη Stoiximan Basket League [vid]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 19:41

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης για την πρωταθλήτρια της Α2.

Η Καρδίτσα πήρε έγκριση για τη Stoiximan Basket League [vid]

Το τυπικό της υπόθεσης είχε απομένει για να εντάξει η Basket League την ομάδα της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας.

Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στην Καρδίτσα

Η λίγκα του μπάσκετ έκανε γνωστό πώς έδωσε την έγκρισή της για τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας ομάδας της Α2 την περασμένη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν απαραίτητο να γίνει ο σχετικός έλεγχος μετά από το εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να τσεκαριστεί ο φάκελος της και να πάρει την έγκριση για να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την Καρδίτσα

Το απόγευμα της Τετάρτης η λίγκα της μεγάλης κατηγορίας του μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση για την είδηση της έγκρισης που πήρε η Καρδίτσα. Αυτή αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (20/7) συνεδρίαση του έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας - Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στην ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.