Μπάσκετ

Η Καρδίτσα πήρε έγκριση για τη Stoiximan Basket League [vid]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 19:41

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης για την πρωταθλήτρια της Α2.

Η Καρδίτσα πήρε έγκριση για τη Stoiximan Basket League [vid]

Το τυπικό της υπόθεσης είχε απομένει για να εντάξει η Basket League την ομάδα της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας.

Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στην Καρδίτσα

Η λίγκα του μπάσκετ έκανε γνωστό πώς έδωσε την έγκρισή της για τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας ομάδας της Α2 την περασμένη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν απαραίτητο να γίνει ο σχετικός έλεγχος μετά από το εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να τσεκαριστεί ο φάκελος της και να πάρει την έγκριση για να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την Καρδίτσα

Το απόγευμα της Τετάρτης η λίγκα της μεγάλης κατηγορίας του μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση για την είδηση της έγκρισης που πήρε η Καρδίτσα. Αυτή αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (20/7) συνεδρίαση του έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας - Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στην ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr