Μπάσκετ

Ευρωμπάσκετ: Ο Greek Freak δήλωσε «παρών»

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 21:59

Με μήνυμά του στα social media ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA έδειξε πώς θα είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Ευρωμπάσκετ: Ο Greek Freak δήλωσε «παρών»

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που υπήρχαν για την εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο φετινό Ευρωμπάσκετ ήταν η παρουσία ή όχι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αποστολή. Όμως, ο ίδιος ο «Greek Freak» με μήνυμά του μέσω των social media έδειξε πώς θα είναι κανονικά με την «γαλανόλευκη».

Το ποστάρισμα του Γιάννη

Ο πρώην MVP και πρωταθλητής του NBA δεν χρειάστηκε να γράψει κάτι. Με ένα emoji έδειξε πώς δηλώνει «παρών» στη φετινή προσπάθεια της εθνικής ομάδας. Δεν χρειάστηκε να γράψει κάτι. Αλλά με το σήμα του σύντομα και τη σημαία της Ελλάδας. Όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης κάνει προπονήσει στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ μαζί με τα αδέρφια του και γυμναστές των Μπακς. Με στόχο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά και για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Με Ιτούδη και Greek Freak

Ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας έχει μιλήσει αρκετά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει τονίσει εδώ και καιρό πώς η θέληση του Γιάννη είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Τώρα έχει φτάσει η ώρα. Πέρσι δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά, καθώς είχε με το Μιλγουόκι υποχρεώσεις στα πλέι οφ του NBA. Τυπικά θα ενταχθεί στις προπονήσεις της Εθνικής μετά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όταν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του NBA για όλους τους διεθνείς παίκτες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr