Μπάσκετ

Άνω-κάτω η Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Μίροτιτς [vid]

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 21:24

Ο φόργουορντ των Καταλανών χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 6 μηνών.

Άνω-κάτω η Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Μίροτιτς [vid]

Σοκ στους «blaugrana»! Η είδηση του τραυματισμού του Νίκολα Μίροτιτς προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των Καταλανών. Διότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα. Με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 6 μηνών από τη δράση, όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα «telesport.rs».

Με την ισπανική ομάδα να έχει γίνει άνω-κάτω σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό για νέα σεζόν. Διότι για μια ακόμα σεζόν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε στο πλάνο του, τον 31χρονο φόργουορντ, σε ρόλο ηγέτη της ομάδας. Με την σερβική ιστοσελίδα να αναφέρει πώς η καταλανική ομάδα έχει μπει ήδη σε διαδικασία αναζήτησης ενός ακόμα παίκτη για την ίδια θέση. Με τον Κρις Σίγκλετον, που έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντόλου Εφές, να αποτελεί την πρώτη επιλογή για να καλύψει το κενό στο ρόστερ μετά τον τραυματισμό του Μίροτιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr