Μπάσκετ

NBA: Νέο πολυετές συμβόλαιο ο Γουίλιαμς με τους Σανς [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 21:37

Ο 50χρονος προπονητής συμφώνησε με το Φοίνιξ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

NBA: Νέο πολυετές συμβόλαιο ο Γουίλιαμς με τους Σανς [vid]

Στον πάγκο των Φοίνιξ Σανς για πολλά χρόνια ακόμα θα βρίσκεται ο Μόντι Γουίλιαμς. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα της Αριζόνα πρότεινε στον 50χρονο κόουτς την επέκταση της συνεργασίας του. Με τον ίδιο να απαντά θετικά.

Ο Μόντι Γουίλιαμς ανέβαλε τους Σανς το 2019 και το 2021 τους οδήγησε στους τελικούς του NBA. Εκεί όπου αντιμετώπισαν τους Μιλγουόκι Μπακς. Με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτά τον τίτλο, τελικά, με 4-2 νίκες. Την περασμένη σεζόν, ο κόουτς Γουίλιαμς πήρε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή στο NBA, για την κανονική περίοδο.

Αν και έχει δύο χρόνια ακόμη στο πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2019, οι Σανς του έκαναν πρόταση για πολυετή επέκταση του συμβολαίου του. Πάντως, σε αυτή την τριετία έχει συμβάλει καταλυτικά στην αναγέννηση του Φοίνιξ. Έτσι από μια ομάδα που ήταν στις τελευταίες θέσεις του NBA, κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή. Έκανε ξανά τους Σανς ομάδα πρωταθλητισμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr