Μπάσκετ

Ο Ανγκόλα είναι παρελθόν από την ΑΕΚ!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 11:42

Ο Ανγκόλα αποχώρησε οριστικά από την ΑΕΚ, αφού βρήκε τον επόμενο μπασκετικό σταθμό στην καριέρα του, που θα είναι η Γαλατάσαραι του Ανδρέα Πιστιόλη. 

Ο Ανγκόλα είναι παρελθόν από την ΑΕΚ!

Ο Ανγκόλα ήταν από τους τρομερούς, αλλά και πολύ φιλότιμους παίκτες στο ρόστερ της ΑΕΚ. Αφού πρόσφερε και βοήθησε στα μέγιστα τους Κιτρινόμαυρους, με αποτέλεσμα να φτάσουν πολύτιμες επιτυχίες.

Ο Κολομβιανός γκαρντ, την φετινή σεζόν αποφάσισε πως θέλει να αποχωρήσει από την Ένωση. Ενώ είχε συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Έτσι οι διοικούντες της ομάδας, αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του συγκεκριμένου παίκτη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Ο Ανγκόλα βρήκε μάλιστα την επόμενη ομάδα, που θα αγωνισθεί και θα είναι η Τούρκικη Γαλατάσαραι του Έλληνα προπονητή Ανδρέα Πιστιόλη.

Έτσι στόχος του παίκτη, είναι να δώσει το καλύτερο του εαυτό στην ομάδα της Γαλατάσαραι και να είναι κομμάτι των στόχων που θα βάλουν για τη νέα μπασκετική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.