Μπάσκετ

Basket League: Τζάμπολ στις 8-9 Οκτωβρίου

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 19:28

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστές τις ημερομηνίες της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Το τριήμερο 30/9-2/10 το Σούπερ Καπ.

Basket League: Τζάμπολ στις 8-9 Οκτωβρίου

Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League ξεκινά τον Οκτώβριο. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο. Όπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά την πρώτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα (6-7/10).

Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν τα μέλη του Δ.Σ. της Λίγκας. Ήταν ένα από τα θέματα στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Επιπλέον, έγινε γνωστό πώς η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, για το 31ο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ, την Τρίτη 30 Αυγούστου. Μια εβδομάδα νωρίτερα θα έχει προηγηθεί το Σούπερ Καπ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Στην σημερινή (25/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε ότι η κλήρωση του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου. Το τζάμπολ της νέας Basket League ορίστηκε για το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Το 3ο Super Cup θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr