Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδος: Η αποστολή για το Eurobasket!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 15:10

Ο Δημήτρης Ιτούδης κάλεσε 23 παίκτες για την προετοιμασία της Εθνικής, στο πλαίσιο του Eurobasket που θα γίνει από τις 2/19 Σεπτεμβρίου. 

Εθνική Ελλάδος: Η αποστολή για το Eurobasket!

Η Εθνική ομάδα είναι πανέτοιμη και ανυπόμονη για την προετοιμασία της, ενόψει του Eurobasket που θα πραγματοποιηθεί στις 2/19 Σεπτεμβρίου στην Τσεχία, την Ιταλία, την Γεωργία, αλλά και την Γερμανία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μαζί με τους Διεθνείς μας, έχουν ως μεγάλο στόχο να πραγματοποιήσουν μία δυνατή, αλλά και πολύ καλή προετοιμασία. Με αποτέλεσμα να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού στη διοργάνωση με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης φώναξε 23 παίκτες, όπου μέσα σε αυτά τα ονόματα θα βρεθούν Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, αλλά και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο. Όπως επίσης θα δώσει το παρών και ο Τάιλερ Ντόρσει.

Έτσι για πρώτη φορά στα 10 τελευταία χρόνια, η συγκεκριμένη αποστολή της Εθνικής ομάδας, είναι μία από τις καλύτερες αλλά και πολύ δυνατές αποστολές που υπήρξαν στην Επίσημη αγαπημένη. Αφού θα βρίσκονται όλα τα αστέρια μέσα σε αυτή και με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Έτσι η αποστολή της Εθνικής ομάδας, θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Νικ Καλάθης

Κώστας Παπανικολάου

Κώστας Σλούκας

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιώργος Παπαγιάννης

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ιωάννης Παπαπέτρου

Γιαννούλης Λαρετζάκης

Δημήτρης Αγραβάνης

Λεωνίδας Κασελάκης

Λευτέρης Μποχωρίδης

Κώστας Αντετοκούνμπο

Μιχάλης Λούντζης

Τάιλερ Ντόρσει

Παναγιώτης Καλαιτζάκης

Δημήτρης Μωραίτης

Νίκος Χουγκάζ

Κωστής Γόντικας

Γιάννης Κουζέλογλου

Άλεξ Αντετοκούνμπο

Λευτέρης Μαντζούκας

Όμηρος Νετζηπόγλου

Γιώργος Τανούλης

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr