Μπάσκετ

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από τον Νόα Χολκλέρ!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 16:58

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νόα Χολκλέρ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. 

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από τον Νόα Χολκλέρ!

Ο Μπασκετικός Άρης τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από τα μεταγραφικά τους. Αφού μεγάλος τους στόχος είναι να πάρουν πολύ καλούς, αλλά και έμπειρους παίκτες, καθώς εκτός από την Basket League, θα δώσουν το παρών και στο Europe Cup.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, κατάφεραν και απέκτησαν τον πολύ έμπειρο παίκτη Νόα Χόλκλερ. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Κολεγιακό πρωτάθλημα και στις ομάδες του Πανεπιστημίου της Φλόριντας, αλλά και στη συνέχεια αγωνίσθηκε στο Πανεπιστήμιο του Providence.

Πλέον το μόνο που απέμεινε για να γίνει ο Νόα Χόλκλερ παίκτης του Άρη, είναι υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.