Μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τζέιλεν Ραίλι!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 17:25

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον πολύ καλό παίκτη Τζέιλεν Ραίλι. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Ρίγα από την Λετονία. 

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τζέιλεν Ραίλι!

O Μπασκετικός ΠΑΟΚ, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της πολύ απαιτητικής σεζόν στην Basket League, αλλά και τις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Έτσι μετά τις πρώτες προσθήκες που έγιναν, θέλουν να εντάξουν έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ, κυρίως στις θέσεις των Γκαρντ.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου σκανάροντας την Ευρωπαική αγορά, έπεσαν απάνω στον πολύ καλό και έμπειρο παίκτη Τζέιλεν Ράιλι. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Λετονίας για λογαριασμό της Ρίγα.

Τη περσινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 14,9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, αλλά και 3,6 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις.

Πλέον θα δείξει τις επόμενες μέρες, εάν οι διοικούντες του συλλόγου θα προχωρήσουν στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτού του παίκτη και καταφέρουν να τον φέρουν στο σύλλογο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.