Μπάσκετ

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Κέβιν Πάνγκος

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 22:29

Η ιταλική ομάδα έκανε μια πολύ «δυνατή» μεταγραφή με την απόκτηση του 29χρονου γκαρντ που πέρσι ήταν σε Καβαλίερς και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Κέβιν Πάνγκος

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη είναι γεγονός. Την έκανε η Αρμάνι Μιλάνο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κέβιν Πάγκος.

Ο 29χρονος γκαρντ που θα δώσει πολλά στην περιφέρεια της ομάδας του Μεσίνα, μετά την αποχώρηση του Ντιλέινι και του Ροντρίγκεθ. Με τον Καναδό να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών με το Μιλάνο.

Την περασμένη σεζόν ήταν στο NBA και στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ωστόσο το Μάρτιο υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όμως, η παράταση του πολέμου των Ρώσων στην Ουκρανία και η αποβολή των ρωσικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τον έθεσαν εκτός της ομάδας της Μόσχας. Με την Αρμάνι Μιλάνο να αποτελεί το νέο σταθμό στην καριέρα του. Πριν πάει στο NBA, ο Πάνγκος ήταν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τη σεζόν 2020/21. Με αποτέλεσμα να πάρει μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Μιλάνο, ο Κέβιν Πάνγκος τόνισε: «Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε έναν σύλλογο τέτοιου επιπέδου. Ανυπομονώ να αρχίσω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσα περισσότερα γίνεται».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr