Μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε επίσημα τον Ράιλι!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 18:08

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επισήμως τον Τζάλεν Ράιλι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ρίγα από την Λετονία. 

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε επίσημα τον Ράιλι!

Ο Μπασκετικός ΠΑΟΚ συνέχιζε με δυναμικό τρόπο τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς κατάφερε και έφερε στην Θεσσαλονίκη τον πολύ καλό και έμπειρο Τζάλεν Ράιλι.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένας εξαιρετικός καλαθοσφαιριστής, αφού είναι τρομερός στα σουτ τριών πόντων είναι και πολύ καλό στο 1 εναντίων 1. Έτσι έρχεται στο Δικέφαλο του Βορρά πολύ φορτσάτος, με αποτέλεσμα να βοηθήσει το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους στις εγχώριες, αλλά και Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Μάλιστα την περσινή μπασκετική σεζόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο στην Λίγκα της Εσθονίας-Λετονία, ενώ βγήκε κάλλιστα MVP στο Final Four της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.