Μπάσκετ

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τον Ντι Τζέι Σταρκς!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 11:44

Ο Κολοσσός Ρόδου απέκτησε και επίσημα τον Ντι Τζέι Σταρκς. Που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τούρκικη Γιαλόβασπορ. 

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τον Ντι Τζέι Σταρκς!

Ο Κολοσσός Ρόδου μετά την μεγαλοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League, που κατάφερε και βρέθηκε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας. Ωστόσο στα Play Off, κατάφερε να ηττηθεί με 2-0 από την Λάρισα. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίζει προς την ημιτελική φάση της διαδικασίας.

Ωστόσο την φετινή σεζόν, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν ακόμα καλύτερη ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα πιο μεγάλα πράγματα.

Έτσι κατάφεραν και ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύ έμπειρο Ντι Τζέι Σταρκς. Ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός γκαρντ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Κολοσσού ενόψει της νέας μπασκετικής σεζόν στην πρώτη παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου ως προπονητής του συλλόγου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr