Μπάσκετ

Παναθηναικός: Ανακοίνωση για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 12:07

Η Παναθηναικός ανακοίνωσε ότι το Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, θα διεξαχθεί στις 23 με 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με την παρουσία της Εφές Αναντολού, της Μακάμπι Τελ Αβιβ, αλλά και της Αρμάνι Μιλάνο. 

Παναθηναικός: Ανακοίνωση για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος!

Το Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια, αφού πραγματοποιείται προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Έτσι στις 23 με 24 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθούν μεγάλα και ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια. Αφού θα κοντραριστούν μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαικού μπάσκετ, όπως εκτός του Παναθηναικού θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η Εφές Αναντολού, αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.