Μπάσκετ

Καρδίτσα: Με Βαγγέλη Αγγέλου στην Basket League

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 20:20

Ο 60χρονος κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ.

Καρδίτσα: Με Βαγγέλη Αγγέλου στην Basket League

Η περσινή πρωταθλήτρια της Α2 Ανδρών, Καρδίτσα, βρήκε τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί τη νέα σεζόν στην Basket League. Ο λόγος για τον 60χρονο Βαγγέλη Αγγέλου. Ο έμπειρος κόουτς θα καθοδηγήσει τους Θεσσαλούς στην «παρθενική» τους συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Εξάλλου, ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν αίσια, για αμφότερες, έκβαση.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας

Με τους νεοφώτιστους στην Basket League να τονίζουν στην ανακοίνωσή τους: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας μας. Ο Έλληνας τεχνικός, ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην παρθενική της σεζόν στη Basket League. Η γνώση, η εμπειρία και η προσωπικότητά του, αποτέλεσαν πολύ σημαντικά στοιχεία για τον ΑΣΚ, που πέρα από το καθαρά αγωνιστικό αποτέλεσμα, επιδιώκει τη δημιουργία ενός αθλητικού οργανισμού με έντονο ελληνικό στοιχείο, με σύγχρονο και φιλόδοξο προπονητικό πρόγραμμα, που θα δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης σε νέους αθλητές.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά από συζητήσεις, η συμφωνία έγινε πραγματικότητα και ο Βαγγέλης Αγγέλου αναλαμβάνει τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας για το προσεχές πρωτάθλημα, αλλά και την οργάνωση του προπονητικού προγράμματος. Με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε στην Καρδίτσα και ευχόμαστε στον coach Αγγέλου, υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Εξέλιξη παικτών και στελεχών»

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την Καρδίτσα, ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: «Με ιδιαίτερη τιμή συμμετέχω στην προσπάθεια της διοίκησης της Καρδίτσας να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διέπεται από αρχές συνεργασίας, εργατικότητας και σεβασμού. Η εφαρμογή του θα γίνει μέσα από σκληρή προσπάθεια και με την συνέργεια της τοπικής κοινωνίας. Ο στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέλιξη παικτών και στελεχών, καθώς και η ένωση της ομάδας με το φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr