Μπάσκετ

Ο Άρης βρίσκεται ένα βήμα από τον Βασίλη Καββαδά!

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 09:11

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από τον Βασίλη Καββαδά. Που μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Παναθηναικού. 

Ο Άρης βρίσκεται ένα βήμα από τον Βασίλη Καββαδά!

Ο Άρης συνέχιζε με γρήγορους ρυθμούς, την μεταγραφική του ενίσχυση. Αφού στόχος τους είναι να βρουν έναν πολύ δυνατό παίκτη για κάτω από την ρακέτα.

Έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος αγωνίζεται για έναν χρόνο στον Παναθηναικό, με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει τον απαιτούμενο χρόνο που θα ήθελε στο σύλλογο.

Για αυτό το λόγο, οι Κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους με τον Βασίλη Καββαδά, όπου τα βρήκαν σε όλα, με αποτέλεσμα να γίνει παίκτης των Θεσσαλονικιών.

Έτσι ο Καββαδάς είναι έτοιμος να ανέβει στην Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Και εν συνεχεία να εάν πάνε όλα καλά να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.