Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Στο ΟΑΚΑ και ο Ντόρσεϊ

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 20:21

Πλέον όλοι οι διεθνείς είναι στην Ελλάδα. Από αύριο Πέμπτη μπαίνουν στις προπονήσεις οι τρεις NBAers.

Εθνική Ελλάδας: Στο ΟΑΚΑ και ο Ντόρσεϊ

Πλέον, ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να είναι χαρούμενος. Όλοι οι παίκτες που έχει καλέσει για την προετοιμασία της ομάδας, τόσο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 όσο και για το Eurobasket είναι στην Ελλάδα. Σήμερα έφτασε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Με τον παίκτη των Ντάλας Μάβερικς, αλλά και τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να μπαίνουν από την Πέμπτη, κανονικά, στις προπονήσεις. Βάσει όσων αναφέρει και το σχετικό πρωτόκολλο του NBA. Έτσι μπορεί τώρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός να δουλέψει όπως έχει στο μυαλό του.

Καθώς από αύριο θα έχει όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα του. Κάτι που σημαίνει πώς η δουλειά θα είναι πιο εύκολη. Το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτή την προετοιμασίας είναι ο χρόνος. Ένας αντίπαλος που δεν μπορεί να νικηθεί εύκολα. Συνεπώς ο κόουτς Ιτούδης και οι συνεργάτες καλούνται να τους εντάξουν όλους στο κλίμα και το πλάνο της ομάδας, για να μπορέσει να βγάλει στα παρκέ τις δυνατότητές της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr