Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Απαρτία για τον Δημήτρη Ιτούδη

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 20:54

Όλοι έχουν μπει πλέον κανονικά στην προετοιμασία και ο ομοσπονδιακός προπονητής ρίχνει τώρα το βάρος στο μοντάρισμα.

Εθνική Ελλάδας: Απαρτία για τον Δημήτρη Ιτούδη

Πλέον, η εθνική ομάδα ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλοι οι παίκτες, ακόμα και οι NBAers έχουν μπει στις προπονήσεις. Δηλαδή οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να μπορεί να κάνει κανονικά τη δουλειά του. Έτσι, από σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ρίξει το βάρος στο μοντάρισμα της ομάδας. Ώστε να αρχίζει η Εθνική να αποκτά «χημεία».

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα φιλικά προετοιμασίας. Η Ελλάδα την προσεχή Τρίτη, στις 19:00, θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την Ισπανία. Ένα πολύ δυνατό τεστ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, τα δυνατά φιλικά θα βοηθήσουν καταλυτικά για να μπορέσει η ομάδα να βρει ρυθμό το ταχύτερο δυνατόν. Μετά το ματς της Τρίτης, ακολουθεί το δεύτερο φιλικό με την Ισπανία στη Μαδρίτη (11/8).

Εν συνεχεία, το τουρνουά Aegean Ακρόπολις (17-19/8) πάλι στο ΟΑΚΑ. Στο φινάλε του Αυγούστου η Ελλάδα έχει τα δύο ματς για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030. Με τη Σερβία εκτός και με το Βέλγιο εντός, στις 25 και 28/8, αντίστοιχα. Κατόπιν, θα αναχωρήσει για το Eurobasket.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr