Μπάσκετ

Eurobasket: Ο Φαλ εκτός εθνικής Γαλλίας

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 21:18

Ο σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη μυϊκό τραυματισμό που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

Eurobasket: Ο Φαλ εκτός εθνικής Γαλλίας

Σημαντικό πρόβλημα για τον Βενσάν Κολέ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μουσταφά Φαλ για το προσεχές Eurobasket. Καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη μυϊκό τραυματισμό και τέθηκε εκτός προετοιμασίας των «τρικολόρ».

Ο Γάλλος σέντερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της εθνικής του ομάδας. Με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν πώς έχει έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό. Με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός προετοιμασίας της Γαλλίας για το προσεχές Eurobasket. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και τη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο (1-18/9).

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Κολέ κάλεσε στη προετοιμασίας των 21χρονο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, τον Ισμαέλ Καμαγκατέ. Μαζί με τους Γκομπέρ, Πουαριέ και Ζαϊτέ είναι οι παίκτες που έχει, πλέον, στη διάθεσή του ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός για την προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr