Μπάσκετ

Euroleague: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 15:42

Οι Μοσχοβίτες σηκώνουν το… γάντι καθώς κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της EuroLeague Basketball για τον αποκλεισμό της την επερχόμενη σεζόν.

Euroleague: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα

Όπως αναμενόταν, η απόφαση της Euroleague να αποκλείσει τις ρωσικές ομάδες από την διοργάνωση για την σεζόν 2022-23 έφερε αντιδράσεις. Η εισβολή της Ρωσίας έχει και αθλητικό αντίκτυπο καθώς οι ομάδες της χώρας αποβλήθηκαν από όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης και την ίδια μοίρα αντιμετωπίζουν και οι σύλλογοι που συμμετέχουν στη Euroleague (ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Ούνικς).

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν είχε προαναγγείλει νομική αντεπίθεση που έγινε πράξη καθώς κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες σε δικαστήριο στο Λουξεμβούργο και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η ΤΣΣΚΑ αποτελεί μια από 11 ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr