Μπάσκετ

Το πρόγραμμα του «Ακρόπολις»

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 17:07

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023 και το Eurobasket 2022 με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο παρόντες. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα δώσει το πρώτο της δυνατό φιλικό τεστ στις 9 Αυγούστου κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στο ΟΑΚΑ (9/08, 19:00) ενώ το τριήμερο 17-19 Αυγούστου θα διεξαχθεί το καθιερωμένο τουρνουά Ακρόπολις….

Το πρόγραμμα του «Ακρόπολις»

Με την συμμετοχή της Τουρκίας, της Γεωργία, της Πολωνίας και της διοργανώτριας Ελλάδας θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πια τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις», το οποίο φέτος θα φέρει και το όνομα της Aegean, η οποία είναι η μεγάλη χορηγός της Εθνικής ομάδας.

"Το ιστορικό τουρνουά «Ακρόπολις» είναι και πάλι εδώ. Ανανεωμένο, φέρει πλέον το όνομα της Aegean, για να γεννηθεί το «Aegean Ακρόπολις».

Η σύμπραξη των δύο ονομάτων είναι η τέλεια απεικόνιση της ιδανικής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην εταιρεία και την ΕΟΚ και έρχεται να συνοδεύσει την Εθνική Ανδρών όχι μόνο στα ταξίδια της, αλλά και με έναν διαφορετικό τρόπο: Το «Aegean Ακρόπολις» θα στρώσει το δρόμο της Εθνικής Ανδρών για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Θα γίνει όμως παράλληλα και το μέσο με το οποίο θα ταξιδέψει η αγάπη του κόσμου για την επίσημη αγαπημένη, μέσα από την δική του παρουσία στο τουρνουά στο ΟΑΚΑ.

Το «Aegean Ακρόπολις» έχει φτάσει στην 31η του έκδοση, μετρώντας μια σειρά ιστορικών αγώνων και μεγάλων αντιπάλων από το 1986 ως σήμερα. Φέτος θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με την Εθνική Ανδρών να αντιμετωπίζει κατά σειρά την Πολωνία, την Γεωργία και την Τουρκία. Μέσω αυτών θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις αναμετρήσεις με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αλλά και για τη μεγάλη πρόκληση του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ σε Μιλάνο και Βερολίνο (1-18/9).

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Τετάρτη 17 Αυγούστου

18.00 Τουρκία-Γεωργία

21.00 Ελλάδα-Πολωνία

Πέμπτη 18 Αυγούστου

18.00 Πολωνία-Τουρκία

21.00 Γεωργία-Ελλάδα

Παρασκευή 19 Αυγούστου

18.00 Γεωργία-Πολωνία

21.00 Ελλάδα-Τουρκία

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr