Μπάσκετ

Το σενάριο για Super Cup στην Κύπρο δεν προχωρά

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 19:56

Οι σκέψεις που γίνονται για τη διεξαγωγή του τουρνουά στη Μεγαλόνησο «ναυαγούν». Ρόδος και Κρήτη οι εναλλακτικές επιλογές.

Το σενάριο για Super Cup στην Κύπρο δεν προχωρά

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε το σενάριο της διεξαγωγής του Super Cup του ΕΣΑΚΕ στην Κύπρο. Με το τουρνουά να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο για ένα clasico τόσο νωρίς στη σεζόν. Όμως, αυτή η περίπτωση μάλλον θα μείνει στο… ντουλάπι! Δεν θα προχωρήσει. Αυτό αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα «cyprusbasket.net», με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση αυτή.

Η λύση της Κύπρου έχασε πόντους!

Μια ιστορία που πέρασε από πολλά κύματα. Διότι όταν κυκλοφόρησε ως ιδέα, είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης ήταν θετικοί αρκετοί από τους εμπλεκόμενους φορείς. Ωστόσο, στην πορεία αυτό που αναφέρθηκε από την κυπριακή πλευρά ήταν πώς δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ. Με τις ημέρες να περνούν και το θέμα της επιλογής της Κύπρου να μένει στάσιμο. Έτσι, όλα δείχνουν πώς το σενάριο της Κύπρου δεν θα προχωρήσει.

Οι εναλλακτικές επιλογές

Με την πλευρά του ΕΣΑΚΕ τώρα να εξετάζει άλλες επιλογές. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Κύπρο, στο τραπέζι έχουν πέσει οι περιπτώσεις της Κρήτης και της Ρόδου. Αλλά υπάρχει και ενδεχόμενο για μια άλλη επιλογή που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή! Το μόνο σίγουρο είναι πώς βάσει χρονοδιαγράμματος, το τουρνουά του Super Cup είναι προγραμματισμένο το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου. Αν και οι Κύπριοι, στο σχετικό τους ρεπορτάζ, δεν έχουν «κάψει» ακόμα το σενάριο της διεξαγωγής στη Μεγαλόνησο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr