Μπάσκετ

Euroleague: Επισημοποιήθηκε η παρουσία της Παρτιζάν

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 20:27

Τα διοικητικά στελέχη της ομάδας του Ζελικο Ομπράντοβιτς υπέγραψαν το συμβόλαιο συμμετοχής στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, συλλογική διοργάνωση.

Euroleague: Επισημοποιήθηκε η παρουσία της Παρτιζάν

Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για την Παρτιζάν. Η φιναλίστ της Αδριατικής Λίγκας, η οποία πήρε wild card για την Euroleague της σεζόν 2022/23 σήμερα επισημοποίησε την παρουσία της, στη διοργάνωση. Διότι οι Σέρβοι υπέγραψαν το συμβόλαιο συμμετοχής στη διοργάνωση. Μια διαδικασία τυπική μεν, ουσιαστική δε.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Όστογια Μιγιαΐλοβιτς, οι υπογραφές έπεσαν και η Παρτιζάν επέστρεψε και με τη… βούλα στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη.

Το μήνυμα του Μιγιαΐλοβιτς

«Το επίσημο συμβόλαιο υπεγράφη σήμερα (5/8), με το οποίο η Παρτιζάν γίνεται μέλος της Euroleague για τη σεζόν 2022/23! Θα ήθελα για άλλη μία φορά να σ'ιυγχαρώ όλους όσοι έχουν την Παρτιζάν στην καρδιά τους. Είμαστε επιτέλους στη θέση που μας αξίζει!» ήταν τα λόγια του Μιγιαΐλοβιτς.

Επιπλέον έκανε γνωστό πώς από τις 15 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Με αρκετές εκπλήξεις, όπως ανέφερε. Με τον τρόπο αυτό κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των παικτών του, στα παρκέ της Euroleague και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/Cg309MmNLFs/

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr