Μπάσκετ

NBA: «Ψήνεται» trade με πρωταγωνιστές Γουέστμπρουκ και Μίτσελ

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 20:56

Τριπλή ανταλλαγή που αφορά τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Γιούτα Τζαζ και τους Νιού Γιόρκ Νικς.

NBA: «Ψήνεται» trade με πρωταγωνιστές Γουέστμπρουκ και Μίτσελ

Ένα πολύ δυνατό «trade deal» είναι στα… σκαριά σε ό,τι αφορά το NBA. Όταν, δε, εμπλέκονται δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Νιού Γιόρκ Νικς, το ενδιαφέρον μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Μέσα στο… παιχνίδι έχουν μπει και οι Γιούτα Τζαζ που είναι η Τρίτη ομάδα αυτού του επικείμενου, πολλαπλού trade με all star παίκτες να αλλάζουν ομάδες.

Ήδη έχει ξεκινήσει αυτή η συζήτηση. Αφορά τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Γιούτα Τζαζ και τους Νιού Γιόρκ Νικς. Αν ολοκληρωθεί αυτό το πολλαπλό trade, τότε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα αφήσει τους Λέικερς και θα πάει στους Τζαζ. Επίσης, ο Ντόνοβαν Μίτσελ θα αφήσει τη Γιούτα για τη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, ο Πάτρικ Μπέβερλι θα «μετακομίσει» στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Μάικλ Σκότο, οι τρεις ομάδες έχουν «καθίσει» στο τραπέζι. Μια πολλαπλή ανταλλαγή. Αυτή θα έστελνε τον Γουέστμπρουκ στη Γιούτα μαζί με κάποια draft picks, τον Μίτσελ στη Νέα Υόρκη και τον Μπέβερλι στο Λος Άντζελες, παρέα με Κλάρκσον, Μπογκντάνοβιτς ή Μπίσλι.

Ωστόσο ο παίκτης «κλειδί» σε αυτό το πολλαπλό trade είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ναι μεν οι Λέικερς θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του, όμως ακόμα ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Δηλαδή δεν έχει πάρει θέση με την προοπτική να πάει στη Γιούτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr