Μπάσκετ

Εθνική Σερβίας: Ο Πέσιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τεόντοσιτς

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 19:33

Χαμός με την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού των Σέρβων να «κόψει» τον 35χρονο γκαρντ.

Εθνική Σερβίας: Ο Πέσιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τεόντοσιτς

«Φωτιά» έβαλε στη Σερβία το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Mozzartsport» αναφορικά με τον Μίλος Τεόντοσιτς. Διότι όπως αναφέρει αυτό, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς «έκοψε» τον Μίλος Τεόντοσιτς από την αποστολή της εθνικής ομάδας των Σέρβων.

Το σχετικό δημοσίευμα περιγράφει την όλη κατάσταση. Διότι αποτελεί μεγάλη έκπληξη αυτή η εξέλιξη, καθώς ο Τεόντοσιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, είναι ένας από τους πιο «πιστούς» παίκτες στο ομοσπονδιακό συγκρότημα. Στο οποίο για περισσότερο από 15 χρόνια πάντα δήλωνε το «παρών» και ποτέ δεν είχε απουσιάσει!

Η πρώτη φορά που «κόπηκε» ο Μίλος σε προεπιλογή

Είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος γκαρντ «κόπηκε» από την προεπιλογή της εθνικής του ομάδας. Ναι μεν είχε απουσιάσει από τα Eurobasket του 2013 και 2017, αλλά και το Μουντομπάσκετ του 2019. Ωστόσο η απουσία του από αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις είχε άλλη αιτία. Ήταν περίοδοι κατά τις οποίες ο Μίλος Τεόντοσιτς αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών.

Όλα όσα περιγράφονται παραπάνω ενδιαφέρουν άμεσα την Ελλάδα και την εθνική ομάδα. Διότι, στις 25 Αυγούστου υπάρχει στο Βελιγράδι, στην Stark Arena, το ματς Σερβία – Ελλάδα για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr