Μπάσκετ

NBA: Αυτά ζήτησε ο Ντουράντ για να μείνει στους Νετς!

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 22:28

Άνω κάτω έχει γίνει το Μπρούκλιν. Διότι ο KD έθεσε αίτημα στον ιδιοκτήτη της ομάδας. Για να συνεχίσει, θα πρέπει να αποχωρήσουν οι Νας και Μαρκς.

NBA: Αυτά ζήτησε ο Ντουράντ για να μείνει στους Νετς!

Το μεγαλύτερο σίριαλ στο φετινό NBA είναι η ιστορία του Κέβιν Ντουράντ. Μέχρι τώρα το θέμα ήταν η παραμονή ή όχι στο Μπρούκλιν. Τώρα, όμως, η κατάσταση έμπλεξε ακόμα περισσότερο. Καθώς ο ίδιος φέρεται να έχει θέσει στον ιδιοκτήτη των Νετς ένα συγκεκριμένο αίτημα ή πιο σωστά δίλημμα, για να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας. Δηλαδή ο Τζο Τσάι θα πρέπει να επιλέξει. Είτε τον Κέβιν Ντουράντ, είτε το δίδυμο των Στιβ Νας και Σον Μαρκς.

Ο KD ζήτησε την απόλυση των Νας - Μαρκς!

Στην επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του Μπρούκλιν, ο KD ξεκαθάρισε πώς δεν έχει αλλάξει άποψη σχετικά με την ανταλλαγή του. Όμως, θα σκέφτονταν το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Νετς. Αρκεί να μην βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν ο προπονητής Στιβ Νας και τζένεραλ μάνατζερ Σον Μαρκς! Κοινώς απαίτησε την απόλυση των δύο στελεχών της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, παρότι ο Ντουράντ έχει κάνει γνωστό πώς θέλει να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει μια πρόταση στους Νετς που να ανταποκρίνεται στα «θέλω» τους, ώστε να συμφωνήσουν στο «trade» και ο KD να αλλάξει ξανά ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr