Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο με Ισπανία

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 15:28

Ο 28χρονος σούπερ σταρ δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Ισπανία (20:30) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο με Ισπανία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο φιλικό με την Ισπανία καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με double-double που μεταφράστηκε στην στατιστική του με 31 πόντους,10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη στα 20:33 που έμεινε στο παρκέ και έσπασε το προσωπικό ρεκόρ με την Εθνική ομάδα. Όπως πάντως ανακοινώθηκε, ο Giannis δεν θα ενισχύσει την «Γαλανόλευκη» στο νέο φιλικό καθώς αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο προπονητής της Εθνικής έχει τους εξής παίκτες στην διάθεσή του για το σημερινό φιλικό: Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr