Μπάσκετ

Ακτή Ελεφαντοστού: Ενίσχυση με Πόιθρες για τα «παράθυρα»

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 19:35

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ πήρε διαβατήριο της αφρικανικής χώρας και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακτή Ελεφαντοστού: Ενίσχυση με Πόιθρες για τα «παράθυρα»

Σημαντική ενίσχυση-προσθήκη για την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ακτής Ελεφαντοστού. Οι «Ελέφαντες» θα αγωνιστούν σε προσεχή «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο με μια δυνατή παρουσία στο ρόστερ τους. Πρόκειται για τον Άλεξ Πόιθρες. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πήρε το διαβατήριο της αφρικανικής χώρας και θα την ενισχύσει στα προσεχή ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου, του 2023.

Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει πραγματοποιήσει πολλές και καλές εμφανίσεις στην πρώτη φάση των προκριματικών. Ήταν η μοναδική ομάδα, δε, που έκανε το «έξι στα έξι» στην πρώτη φάση των «παραθύρων». Έτσι μπαίνει στη δεύτερη φάση με επίδοση 4-0. Ένα ρεκόρ που φέρνει τους Ιβοριανούς πολύ κοντά στην πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον όμιλο βρίσκονται ακόμα το Πράσινο Ακρωτήρι (σ.σ.: ρεκόρ 3-1), Ανγκόλα (2-2), Νιγηρία (2-2), Ουγκάντα (1-3) και Γουινέα (0-4).

Οι αναμετρήσεις που έχει μπροστά της η Ακτή Ελεφαντοστού είναι κατά σειρά με τις Νιγηρία, Ουγκάντα και Πράσινοι Ακρωτήρι. Τα προσεχή ματς για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα γίνουν το τριήμερο 26-28 Αυγούστου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr