Μπάσκετ

Τουρνουά «Ακρόπολις»: Θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 19:40

Αρχίζει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ η διοργάνωση που συμμετέχει η εθνική Ελλάδα και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Τουρνουά «Ακρόπολις»: Θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ

Το τριήμερο 17-19 Αυγούστου η καρδιά του μπάσκετ εν Ελλάδι θα χτυπήσει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Εκεί, όπου, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Πολωνία, Γεωργία και Τουρκία σε τρία φιλικά ματς, στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις». Πριν από τα «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, αλλά και το Eurobasket.

Επιπλέον, άλλοι δύο παίκτες αποχώρησαν από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας. Δημήτρης Μωραΐτης και Γιάννης Κουζέλογλου ενημερώθηκαν από τον Δημήτρη Ιτούδη πώς δεν θα συνεχίσουν, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στην προετοιμασία.

Πρόγραμμα και κανάλια

Η «γαλανόλευκη» μπροστά στο κοινό της θα δώσει τρία καλά φιλικά, ώστε να ολοκληρώσει ουσιαστικά την προετοιμασία της για τις επίσημες αναμετρήσεις που ακολουθούν. Με την Δημόσια Τηλεόραση να είναι παρούσα σε αυτό το «ραντεβού» της Εθνικής. Καθώς μέσα από τις συχνότητές της θα μεταδοθούν όλα τα ματς του τουρνουά.

Επιπλέον, έγινε γνωστό τόσο το πρόγραμμα (σ.σ.: ώρες των αναμετρήσεων) όσα και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις του τουρνουά. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των μεταδόσεων της ΕΡΤ, στο φετινό τουρνουά «Ακρόπολις».

Τετάρτη 17 Αυγούστου

18:00 Τουρκία-Γεωργία ERTSPORTS 1

21:00 Ελλάδα-Πολωνία ΕΡΤ1

Πέμπτη 18 Αυγούστου

18:00 Πολωνία-Τουρκία ΕΡΤ3

21:00 Γεωργία-Ελλάδα ΕΡΤ1

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

18:00 Γεωργία-Πολωνία ΕΡΤ3

21:00 Ελλάδα-Τουρκία ΕΡΤ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr