Μπάσκετ

NBA: Αρχή για τους Μπακς από τη Φιλαδέλφεια

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 22:23

Το Μιλγουόκι θα αντιμετωπίσει τους 76ers εκτός έδρας στις 20 Οκτωβρίου.

NBA: Αρχή για τους Μπακς από τη Φιλαδέλφεια

Με ένα πολύ μεγάλο ματς ξεκινά η σεζόν στο NBA για τους Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχει μεγάλες βλέψεις, με δεδομένη και την επιστροφή του Μίντλετον, ξεκινά την αγωνιστική περίοδο με εκτός έδρας ματς.

Τα «Ελάφια» θα ταξιδέψουν στη Φιλαδέλφεια για να κοντραριστούν με τους 76ers στις 20 Οκτωβρίου. Ένα πολύ σημαντικό ματς διότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν. Οι οποίες φτάνουν ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου.

Τί καλύτερο, λοιπόν, για την αναμέτρηση της πρεμιέρας όπου ο Greek Freak και η παρέα του θα τεθούν αντίπαλο με την αντίστοιχη των Ζοέλ Εμπίντ και Τζέιμς Χάρντεν! Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα και της δεύτερης ημέρας του νέου πρωταθλήματος. Διότι στο Μαϊάμι θα τεθούν αντίπαλοι οι Χιτ με τους Σέλτικς. Στο remake των περσινών τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr