Μπάσκετ

Ελλάδα: Χωρίς τον Γιάννη κόντρα στη Γεωργία

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 20:11

Ο σούπερ σταρ της Εθνικής δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο ματς του τουρνουά «Ακρόπολις».

Ελλάδα: Χωρίς τον Γιάννη κόντρα στη Γεωργία

Δεύτερο ματς για την Ελλάδα στο τουρνουά «Ακρόπολις» απόψε. Η Εθνική στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία. Μια ημέρα μετά το 101-78 κόντρα στην Πολωνία. Αυτή τη φορά η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως αποφάσισε ο Δημήτρης Ιτούδης, σε συνεργασία με το επιτελείο της ομάδας αλλά και τον Greek Freak, ο σούπερ σταρ των Μπακς δεν θα αγωνιστεί απόψε. Στο πλαίσιο της συντήρησης ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ελληνικής ομάδας. Ώστε να είναι μια χαρά για το τελευταίο ματς του τουρνουά «Ακρόπολις». Εξάλλου, το ματς της Παρασκευής με την Τουρκία είναι, για πολλούς λόγους, το πιο δυνατό τεστ για την «γαλανόλευκη», λίγο πριν τα επίσημα ματς.

Με το μυαλό στο Ευρωμπάσκετ

Διότι την άλλη εβδομάδα υπάρχουν οι αγώνες για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Εκτός έδρας με τη Σερβία (25/8) και εντός έδρας με το Βέλγιο (28/8), αντίστοιχα. Θυμίζουμε πώς ο Γιάννης δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο δεύτερο φιλικό με την Ισπανία, στη Μαδρίτη, για τον ίδιο λόγο.

Στην 14άδα θα είναι ο Μποχωρίδης που στο πρώτο ματς του «Ακρόπολις» ήταν εκτός, ενώ για ένα ακόμα ματς δεν παίξει ο Γιώργος Παπαγιάννης που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας. Το πλάνο είναι να προλάβει το Ευρωμπάσκετ, γι’ αυτό και δεν πιέζεται για να επιστρέψει νωρίτερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr